Autochoice Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
15.03.2022
НОВО ОТ VOLKSWAGEN ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ

Новите ID. Buzz и ID. Buzz Cargo

ID. Buzz

Първо поколение на нов вид мобилност от Volkswagen Лекотоварни автомобили. И първа концепция за изцяло задвижвани на електричество автомобили: ID. Buzz и ID. Buzz Cargo. Създаден както за семеен автомобил, така и за товарни цели: запознайте се отблизо с новия му култов дизайн, обединяващ съвременни пропорции и новаторска технология. Дигитална свързаност, ново усещане за вътрешно пространство и нов вид устойчива мобилност - това въплъщават двата модела ID. Buzz и ID. Buzz Cargo. 

Image

Актьорът Юън Макгрегър става посланник на Volkswagen

В лицето на Юън Макгрегър си спечелихме силна подкрепа на борда. Юън е заклет привърженик на Volkswagen и притежава собствена колекция от олдтаймери, които той самият електрифицира. Като дългогодишен посланник на добра воля към UNICEF UK, той се занимава с благотворителност по целия свят. Това превръща Юън в перфектен партньор за една обща кауза: устойчива мобилност в бъдеще.

Заедно по пътя към съвременна мобилност

ID. Buzz и ID. Buzz Cargo поставят нови мащаби за лична и професионална мобилност. Volkswagen за първи път разви из основи концепцията на един ван, превръщайки го в е-автомобил, от първата скица до последния детайл. И без значение дали на фокус са оптимизираното вътрешно пространство, дигиталната свързваност или задвижването, ID. Buzz ще промени представата ви за мобилност.

Неутрален въглероден отпечатък при издаване към клиента1
Иновативна свързаност с Over-the-Air-Updates2 чрез We Connect3 и Car2X
Нови, интелигентни асистиращи системи
Компактни размери, усещане за простор във вътрешното пространство

Image
Image

ID. Buzz: нова концепция за функционално вътрешното пространство


Дали за кратките отсечки в града или по-дългите пътувания из страната, за излет със семейството или пътешествие с приятелска компания през уикенда: устойчивата мобилност и комфорта на ID. Buzz ще са част от вашето ежедневие. Наред с това ще се облагодетелствате от вътрешно пространство, където се срещат функционалност и дигитални услуги от ново поколение.    

  • ID. Light
  • Опционална, изваждаща се, мултифункционална ID. Buzz кутия
  • Амбиентно осветление вътре, опционално с до 30 цвята
  • Интериор без кожа от животински произход
  • Използвани рециклирани материали, в частност при тапицериите на седалките, подовото покритие и декоративния таван
  • Актуализации благодарение на Over-the-Air-Updates2 чрез We Connect
Image
Image

ID. Buzz Cargo: професионална мобилност с нова концепция за товарно пространство

Какво очаквате от един съвременен лекотоварен автомобил? Електро-задвижване, товарно пространство с достатъчно голям обем, пригодност за изминаване на дълги разстояния. С ID. Buzz Cargo всичко това е налице. Допълнено от дигитална свързаност, мобилни услуги и още екстри. Преоткрийте изискванията си за професионална мобилност:

  • Товарно пространство с място за две евро палети
  • До 1000 кг прикачно тегло
  • Компактни размери, обширно пространство
  • Актуален благодарение  на Over-the-Air-Updates2 чрез We Connect3

Широкоспектърна електромобилност: С ID. Buzz и ID. Buzz Cargo
 
За устойчива мобилност може да се говори едва тогава, когато се наблюдава пълният експлоатационен цикъл на един автомобил и във всяка фаза се намаляват емисиите на СО2. С ID. Buzz и ID. Buzz Cargo Volkswagen продължава да работи в тази посока - ID. Buzz може да се зареди посредством Wallbox, например с ID. Charger4 със 100% екологичен ток. Така клиентите получават автомобил с неутрален климатичен отпечатък. Това ще промени представата ви за мобилност в посока устойчивост, намалени разходи и повишена функционалност. И ще си спестите пътя до бензиностанцията. Преминете още сега на електромобилност - със съвременните ID. Buzz и ID. Buzz Cargo.

360° електромобилност
Ние поемаме отговорност за нашия дял от производствената верига на автомобилите си и изповядваме Парижкото споразумение относно измененията в климата - с цел, до 2050 година да станем компания с неутрален въглероден отпечатък. ID. Buzz е първият автомобил от Volkswagen Лекотоварни автомобили, изцяло разработен като електрически автомобил. Той е първи стълб в цялостната ни екологична система за електромобилност. Защото постигаме целите си, само ако действаме устойчиво във всяко отношение. Така не само издаваме ID. Buzz към клиента с неутрален въглероден отпечатък, но предоставяме и подходящия Wallbox, например с ID. Charger4. Зареждайки своя ID. Buzz с ток от 100% възобновяеми източници, вие давате своя принос за опазване на климата. Ето как ID. Buzz променя нашата компания и нашата мобилност - именно устойчиво.

Всеобхватни възможности за зареждане
С ID. Buzz не само ще пътувате екологично, но и гъвкаво. Защото зад всеки е-автомобил стои персонална и устойчива екосистема, която се напасва към вашите нужди за мобилност. Докато преди се налагаше да потърсите бензиностанция, за да заредите, сега просто може да го направите там, където сте паркирали своя ID. Buzz. Това може да е до работното ви място, на обществена зарядна станция, в подземен паркинг, в квартала при ваш приятел или на вашия личен заряден пункт в дома ви. Максималният капацитет за бързо зареждане (DC) възлиза на до 170 кВт, при което батерията се зарежда от 5% до 80% за ок. 30 минути. Функцията Plug & Charge5 улеснява зареждането: аутентификацията, зареждането и калкулацията стават автоматично след включването на зарядния кабел. Максималният капацитет за зареждане в мрежата (AC) е 11 кВт. Когато сте на път може просто да използвате услугата We Charge, с помощта на която ще откриете свободни зарядни пунктове. За да може да зареждате от вкъщи, поръчайте по желание ID. Charger.

Мощен електродвигател
Неутрален въгледроден отпечатък и пригодност за изминаване на дълги разстояния - това са изискванията, които ежедневието поставя към е-автомобилите. С ID. Buzz трябва да задоволим нуждите на най-различни клиенти - както частни, така и професионални. Със съвременният електрически двигател на ID. Buzz това е възможно. Компактно разположен в задната част, той може да се справи безпроблемно с прикачно тегло до 1000 кг и да постигне максимална скорост от 145 км/ч, с което ще задоволи почти всяко изискване. Екологичен, пригоден към изискванията на ежедневието и здрав: електродвигателят на ID. Buzz обединява индивидуална мобилност и екологичност.


Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.