НОВО ОТ AUDI
07.05.2020

Audi Оригинални филтри за купе

С 30% ценово предимство до края на май
Audi Filter

Навън отново означава навсякъде, където решим. Насладете се на всеки момент с вашето Audi. Осигурете си и чист въздух и в купето. Сменете филтъра за купе с 30% ценово предимство* в нашия Audi оторизиран сервиз до края на месец май.

Възможни индикации за дефектен или задръстен филтър за купето:

  • нарастващо замърсяване на въздуха с осезаема миризма в купето;
  • ограничена функция на вентилационната и на климатичната инсталация;
  • черен прах, който се отлага по вътрешната страна на стъклата и ограничава видимостта.

Редовната смяна на филтъра за купето допринася за дългия живот и ефективната работа на климатичната система. Audi препоръчва филтъра за купе да се сменя всяка година.

Антиалергичният филтър от Audi Оригинални части:

  • се състои от слой за филтриране на прахови частици, слой с активен въглен и антиалергичен слой;
  • филтрира до 99% от съдържащите се във въздуха полени;
  • отстранява почти всички вредни частици като например фин прах;
  • намалява неприятните миризми и улавя вредни газове като например озон, серен оксид и азотен оксид;
  • предотвратява появата на бактерии и плесен.

За да се възползвате от услугите е необходимо предварително да запазите час в нашия Audi оторизиран сервиз. При желание може да се възползвате и от услугата  "Сервиз от врата до врата". Повече информация може да получите от нашите сервизни консултанти.

*Акционните условия са валидни само за филтрите за купе като резервна част и не включват труда за тяхната подмяна. За да се възползвате от ценовото предимство е необходимо частта да бъде сменена в оторизиран сервиз на Audi. В случай, че Вашият Audi автомобил е над 4 години, попитайте вашия приемчик за условията за смяна на филтър за купе по програма Сервиз 4+.

Всички бонуси и рабати са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни отстъпки с включен ДДС, приспаднати от необвързващо препоръчителна, некартелна цена по ценова листа. Акцията е със срок на валидност от 07.05.2019 до 31.05.2020 година. Вносителят си запазва правото на промяна и не носи отговорност за допуснати печатни грешки.