Autochoice Новини

Тук можете да намерите всички най-актуални новини от Autochoice.

  1. Новини и събития
  2. Caddy получи пет звезди от Euro NCAP
13.01.2022
НОВИНИ ОТ СВЕТА НА ТЕХНОЛОГИИТЕ

Caddy получи пет звезди от Euro NCAP

Caddy получи най-високата оценка от пет звезди, след като премина през последната серия от краш тестове на Euro NCAP през 2021г.

Caddy 5

Caddy получи най-високата оценка от пет звезди, след като премина през последната серия от краш тестове на Euro NCAP през 2021г. По този начин тестовият консорциум показа, че новият Caddy не само е станал значително по-безопасен, но дори е част от групата с най-висок рейтинг пътнически автомобили, които се представят особено добре в различни критични сценарии.

Най-висок резултат: петте звезди, присъждани сега от Euro NCAP за най-новото, пето поколение Caddy са едновременно най-високата оценка и една звезда повече от постигнатото от предишното поколение. Изискванията, поставени от тестовия консорциум, продължават да стават все по-строги и по-широкообхватни през годините.

Петото поколение на най-продаваното Caddy, от което са произведени над три милиона, постигна пет звезди в тестовете за първи път и по този начин е един от най-високо оценените пътнически автомобили през 2021 г. Въпреки по-строгите изисквания за тестване, Caddy ясно показа подобрение спрямо предишния модел и превъзходство в сравнение с други автомобили в сегмента.

Според подробния доклад от теста на Euro NCAP, Caddy постига  84% по отношение на защитата на възрастни пътници и 82% за деца. Новите системи за безопасност на Caddy също допринасят значително за отличното представяне. В областта на пасивната безопасност, благодарение на нови елементи като въздушни възглавници за главата за всеки ред места (независимо дали автомобила е 2-, 5- или 7-местен) и централна въздушна възглавница, осигуряващи защита в случай на страничен сблъсък, помогнаха на Caddy да изпълни новите изисквания на Euro NCAP. В критична ситуация централната въздушна възглавница се отваря между предните пътници, като така ги предпазва да не се ударят един в друг. Освен това, новото поколение Caddy е оборудвано със система за предупреждение за поставяне на предпазен колан за всички пътници.

Можете да разгледате подробно резултатите на пътническия вариант на Caddy в тестовете на Euro NCAP тук: https://www.euroncap.com/en/results/vw/caddy/44208

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.