Autochoice Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. Изцяло електрическият ID.5*
08.02.2022
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

Изцяло електрическият ID.5*

Модерната симбиоза между SUV и Coupé.

ID 5

* Замаскирана, близка до серийно производство студия.

Благодарение на модулната платформа за електромобили, ID.5 съчетава елегантните, наподобяващи на спортно купе дизайнерски линии с многостранния характер на SUV и устойчивото върхово представяне на автомобил. Новият изцяло електрически модел ID.5 ще бъде разкрит съвсем скоро - чакането си заслужава. Следващата генерация SUV Coupé идва.

ID.5 съчетава спортно-елегантния дизайн на Coupé с качествата на ID. фамилията: той се отличава с напълно ново усещане за простор в интериора, интуитивно управление на функциите и максимална свързаност - както и с възможност за ъпдейти "over-the-Air". По този начин той подчертава софтуерната компетентност на Volkswagen. Висококачественият Coupé-дизайн го откроява ярко сред конвенционалните модели - по този начин той е единствен по рода си в своя сегмент. Открийте изцяло електрическото шофиране в една особено вдъхновяваща форма. 

Image
Image
Image

Изразителен SUV-Coupé дизайн
Още от пръв поглед ID.5 се представя като прогресивен електрически кросоувър, който съчетава силните страни на SUV с плавния и динамичен силует на Coupé. Eдна интересна особеност: отличната аеродинамика на авангардния дизайн намалява аеродинамичното съпротивление, повишава енергийната ефективност и увеличава пробега с едно зареждане. Благодарение на компактното електрическо задвижване в интериора също ви очаква интелигентно проектирана концепция на вътрешното пространство - както и изобилие от място за всеки детайл от вашето всекидневие.

Спираща дъха електрическа мощ
Когато става дума за изискванията ви, не обичате да правите компромиси? С новия ID.5 не е и необходимо. Той е мощен като SUV, ефективен като ID. и се ускорява като спортен автомобил - защото неговите електродвигатели отдават цялата си мощност и въртящ момент още при потегляне. Интегрираната в дъното на каросерията високоволтова акумулаторна батерия води със себе си нисък център на тежестта и балансирано пътно поведение, обещаващо максимално удоволствие при шофиране.  Същевременно ID.5 постига пробег до 540 км с едно зареждане, а версията ID.5 GTX има пробег до 497 км.2)  С тези възможности автомобилът е отлично пригоден както за всекидневието, така и за ваканциите ви. 

Създаден, за да открива нови посоки: ID.5 GTX
Без значение дали се намирате в пулсиращото сърце на някой мегаполис или в самотен планински проход: със своето забележително представяне и с прогресивна дизайнерска концепция, изцяло електрическият ID.5 GTX дефинира наново границите на електрическата мобилност. Системата за двойно предаване разпределя по интелигентен начин тягата от двата електромотора между четирите колела и осигурява отлично сцепление. Със своите електромотори автомобилът е толкова тих, че можете да изживявате природата около себе си с всички сетива. Защото GTX е създаден не само за всекидневието, а за всички, които искат повече. Насладете се на едно ново измерение на електрическата мобилност с повече пространство за комфорт.

Image
Image

Устойчивост и елегантност - перфектна симбиоза.

ID.5 е третият модел от ID.фамилията - и още една конкретна крачка в превръщането на Volkswagen в най-желаната марка за устойчива мобилност. ID.5, подобно на ID.4 и ID.3, ще достига до крайните клиенти с CO2 неутрален баланс. За да можете още при покупката на автомобила да стартирате с неутрален въглероден баланс, ние сме намалили драстично нивата на отделян СО2 при производството с помощта на различни мерки. Сред тях са използването на екологична електроенергия, както при направата на клетките на високоволтовите акумулаторни батерии, така и при производството на самите автомобили. Неизбежните СО2 емиси при производството преди предаването на автомобилите към крайните клиенти се измерват с помощта на специална еколоична оценка и биват компенсирани с помощта на участието в сертифицирани проекти за опазване на климата. Пред нас стои най-голямото предизвикателство в цялата история на компанията. Това вероятно е и най-голямото предизвикателство в историята на мобилността изобщо: ние поемаме отговорността за нашия дял от световните СО2 емисии. Това е нашият Way to Zero. Този път започва тук и сега

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.