Autochoice Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. Как да направите ID.4 върху тиква за Halloween
31.10.2022
В момента в дилърството

Как да направите ID.4 върху тиква за Halloween

С шаблона за изрязване може лесно да придадете на тиквата излъчване на нашето електрическо SUV

ID.4 pumpkin

Лесен начин да ви завладее празничният дух на Хелоуин е да предприемете едно тиквено предизвикателство, което гарантира забавление за цялото семейство. Така, че грабвайте няколко тикви и карвинг инструменти и да нека да принесем Volkswagen дизайна върху тях.


Материали:

  • 1 тиква (колкото по-голяма, толкова по-добре);
  • Хартиено тиксо;
  • Измиващ се маркер, карфици или шило;
  • Остър нож;
  • Метална лъжица;
  • Малък инструмент за дърворезба или за линолеум

Стъпки:


1. Отрежете отвор на върха на тиквата (където се намира дръжката) и издълбайте вътрешността с помоща на лъжица.

2. Оразмерете шаблона според размерите на тиквата, принтирайте и го нанесете върху тиквата, като нанасянето може да стане по 2 начина: 1. изрежете частите от шаблона и ги залепете с хартиено тиксо върху тиквата, след което ги очертайте с маркера; 2. наложете целия шаблон върху тиквата и го залепете с хартиеното тиксо, след това с помоща на карфица или шило започнете да правите малки дупки по очертанията, където по-късно ще изрязвате.

3. С помоща на остър нож изрежете отвън навътре двата отвора, които ще бъдат ''фаровете''. Оставете тези секции за сега, за да ви дадат добра опорна точка за останалата част от формата.

4. С помоща на инструмента за дърворезба или линолеум внимателно очертайте ръбовете на кръглите секции на логото и очертанията на хоризонталната секция на решетката. Не режете докрай, просто изрежете повърхността. Това са секциите, в които ще изстържете външния ръб на тиквата, за да създадете дълбочина и сянка. Използването на занаятчийски нож за очертаване на изстърганите зони помага да се предпази зоната от раздробяване. Използвайте инструмент за дърворезба, за да „изстържете“ външната кожа на тиквата вътре в линиите, които току-що сте изрязали.

5. Вече сме готови с нашата тиква и остава само да сложим в нея електрически захранвана свещ на батерии (за по-голяма безопасност).



Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.