Autochoice Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. Каузата на “Авточойс” в подкрепа на младите художници на Велико Търново!
18.06.2024
В момента в дилърството

Каузата на “Авточойс” в подкрепа на младите художници на Велико Търново!

Деца от паралелките по изобразително изкуство на училището имаха изключителната възможност да изразят творчеството си върху чисто нов VW Tiguan

Campaign New Tiguan kids drawing

Радостни сме да обявим нашата нова кампания с участието на СУ "Емилиян Станев"! Деца от паралелките по изобразително изкуство на училището имаха изключителната възможност да изразят творчеството си върху чисто нов VW Tiguan!


Само седмици след официалното му представяне в България, един щастлив Tiguan се превърна в уникално изложбено пространство за най-младите творци!


Изрисуваният от малките таланти автомобил, ще ни радва по улиците на Велико Търново, носейки посланието за подкрепа на изкуството и образованието. 


Най-хубавото е, че след като се сдобие с нов собственик, печалбата от продажбата на този необикновен VW Tiguan, ще бъде дарена изцяло в полза на СУ “Емилиан Станев” за оборудване на кабинетите по изобразително изкуство. Бъдещият собственик ще може да запази сегашният външен вид на Tiguan, а ако не желае, тогава ще възстановим оригиналният му вид и цвят - Зелен / Cipressino Green Metallic (виж тавана).


В рамките на кампанията, всеки може да стане част от тази прекрасна инициатива, като ако желае може да подкрепи училището на следната банкова сметка: 

IBAN:  BG05SOMB91303124757200

BIC: SOMBBGSF

ОБЩИНСКА БАНКА АД

Титуляр на сметката:  СУ "Емилиян Станев" Велико Търново


Благодарим на всеки един, който ще участва, ще подкрепя, ще споделя, ще съдейства и по този начин всички заедно ще помогнем на децата да развиват своите умения и да следват мечтите си. 


Този шедьовър на изкуството вече е завършен и можете да го тествате, разглеждате, да се снимате с него и по този начин да бъдете посланници на добрата кауза!

Campaign%20New%20Tiguan%20kids%20drawing
Campaign%20New%20Tiguan%20kids%20drawing
Campaign%20New%20Tiguan%20kids%20drawing
Campaign%20New%20Tiguan%20kids%20drawing
Campaign%20New%20Tiguan%20kids%20drawing

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.