Autochoice Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. Новите Passat и Tiguan зaблестяха във Велико Търново
28.05.2024
Представяне

Новите Passat и Tiguan зaблестяха във Велико Търново

Десетки клиенти и приятели на Volkswagen посрещнаха любимите си модели в “Авточойс”

Launch Passat and Tiguan

Тематично октоберфест парти вдигна настроението на почитателите на марката в града, а домакините от Авточойс бяха преобразили лятната си градина в типична немска бирария.


Специално за събитието, представителите на Фолксваген и техните партньори от “Биросфера”, бяха подготвили разнообразие от наливни немски бири, а атмосферата се допълваше от прясно изпечените традиционни братвурст, както и автентичните и любими на децата бретцели.

Launch%20Passat%20and%20Tiguan

В непринудена и приятелска атмосфера гостите се запознаха с новите Passat и Tiguan, а  търговският екип се беше погрижил да разкаже за най-интересните технологични новости на моделите.

“Няма да се просвещаваме, а ще се забавляваме”, беше призива на Ирена Солакова, един от собствениците и маркетинг мениджър на Авточойс, която помоли колегите си да оставят сухите детайли и да демонстрират на практика на какво са способни автомобилите от бъдещето.

Launch%20Passat%20and%20Tiguan

Наблюдавахме напълно автономно самопаркиране, при което автомобилът запаметява координатите на желана позиция и сам си я открива; имаше редица демонстрации на технологична свързаност от ново поколение, при която голяма част от функциите се управляват от телефона. Гостите имаха възможност да усетят новото адаптивно окачване, което позволява многостепенно регулиране на твърдостта на амортисьорите, както и да се насладят на десет степенните премиум масажни функции на седалките.

Домакините от Авточойс бяха подготвили и различни по трудност игри, в които с ентусиазъм мериха сили и малки и големи.

Launch%20Passat%20and%20Tiguan
Launch%20Passat%20and%20Tiguan
Launch%20Passat%20and%20Tiguan

Топлата майска вечер продължи с много музика и добро настроение, и като че ли на никой не му се прибираше. Търговският директор на Авточойс, Иван Димитров, обеща лято изпълнено с още тематични събития и обяви, че скоро се навършват 20 години, откакто официално е в семейството на Фолксваген. Какви ли изненади са му подготвили неговите колеги предстои да разберем.

Launch%20Passat%20and%20Tiguan

Новите Volkswagen Passat и Tiguan са налични за тест драйв в представителството на Volkswagen, а някой клиенти съвсем скоро ще подкарат новите модели.

Екипът на Авточойс изказва своята благодарност на Панаири и Фестивали, Биросфера и Калоянова крепост за тематичния кетъринг приготвен на място и затова, че бяха част от това неповторимо събитие.

Launch%20Passat%20and%20Tiguan

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.