Autochoice Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. Новият Amarok: От Южна Африка към целия свят
20.01.2022
НОВО ОТ VOLKSWAGEN ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ

Новият Amarok: От Южна Африка към целия свят

За професионалистите на утрешния ден: най-новата генерация на пикапа ще бъде представена през следващата година.

Amarok
  • "I'll be back": новият Amarok идва през 2022 година и отново ще впечатлява със солиден брой иновации
  • Дизайнът е проектиран по начин, гарантиращ богато разнообразие от възможни приложения на автомобила
  • Излъчването на пикапа на Volkswagen Лекотоварни автомобили е станало още по-самоуверено

Доставка на храна и медикаменти в отдалечени места, защита на животните в африканската савана, спасителни операции по плажовете: местата, на които пикапите вършат незаменима работа са изключително разнообразни и буквално неизброими. Дори ако става дума просто за каране в строителни обекти или по черни пътища - най-ценните качества на новия Amarok от Volkswagen Лекотоварни автомобили са именно многостранността на характера му, както и изключителните офроуд възможности. Разработен от екипите на марката в Европа и Австралия, новият премиум пикап ще се произвежда в Южна Африка. През 2022 година Amarok от Volkswagen Лекотоварни автомобили ще отпразнува своята премиера и ще бъде дадено начало на поръчките за първите пазари.

Изцяло нов автомобил с "ясно изразено ДНК на Volkswagen"

Изглежда добре и има забележителни способности: новият Amarok не само има напълно нов външен и вътрешен дизайн, но в бъдеще ще разполага и с още по-сериозна техника, която носи позитиви от разнообразен характер. "Amarok прави възможно нещо, което на пръв поглед изглежда неизпълнимо: той улеснява живота на своите потребители както докато работят, така и през останалата част от ежедневието им", казва д-р Ларс Краузе, ръководител на отдел Маркетинг и Продажби във Volkswagen Лекотоварни автомобили. "Amarok предлага решения, които дават възможност на клиентите ни да осъществяват своите цели - особено когато тези цели са наистина трудни."

Третото поколение на модела ще разполага със значително по-широк набор от асистиращи системи за водача и ще радва притежателите си с по-богати възможности за свързаност. Така новият Amarok от 2022 година ще предлага иновации, които до момента е било невъзможно да бъдат намерени в неговия сегмент от пазара. Разбира се, той и занапред няма да се плаши от трудните предизвикателства по пътя си.

Новият Amarok поема ролята на универсален талант в гамата на Volkswagen Лекотоварни автомобили и впечатлява с категоричните си линии и внушителното излъчване. "Характерната предна част със запомнящ се X-дизайн откроява Amarok значително по-силно отпреди и подчертава неговата водеща роля", пояснява Алберт-Йохен Кирцингер, главен дизайнер на Volkswagen Лекотоварни автомобили. "Ние придадохме визуален израз на силата и възможностите на Amarok - с ясно изразено ДНК на Volkswagen както отвън, така и вътре в автомобила." Моделът притежава широка и масивна каросерия, която излъчва самоувереност и самочувствие.

Amarok от Volkswagen Лекотоварни автомобили влезе за първи път в серийно производство през 2010 година. Премиум пикапът първоначално се произвеждаше в Хановер, а сега продължава да слиза от конвейерите на завода в Пачеко, Аржентина. Новото му поколение ще се произвежда в Силвъртън, Южна Африка. През последното десетилетие над 800 000 автомобила от модела са достигнали до своите клиенти и успешно се справят с предизвикателствата на различни континенти. В южното полукълбо моделът в момента е единственият представител на B-сегмента при пикапите, който се предлага с V6 дизелови двигатели и продължава да се радва на солиден успех. Поръчките за новото издание на Amarok в Европа ще започнат в края на 2022 година.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.