НОВО ОТ VOLKSWAGEN ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ
01.02.2021

Новият Caddy. За всичко, което предстои

Още по-модерен, по-дигитален и по-гъвкав: Това е новият Caddy. Освен с изцяло новия си дизайн, той впечатлява с множество нови и иновативни асистиращи системи за водача, висококачествен дигитален кокпит и авангарден инфотейнмънт, разширен до Innovision Cockpit с включени мобилни онлайн услуги. Естествено, новият Caddy остава все така надежден, комфортен и практичен в ежедневието - тоест готов за всичко, с което животът ни среща.
New Caddy

Дизайн, премислен до детайл

Новият Caddy блести не само с модерната характерна предна решетка тип пчелна пита, но и с множество иновативни функционалности, като пакет We Connect Plus. А опционалният панорамен стъклен покрив вкарва повече светлина във Вашия Caddy. LED предни и задни светлини, както и LED интериорното осветление са допълнителен акцент по отношение на светлината. И за да минава ежедневието Ви още по-гладко, за първи път новият Caddy се предлага с безконтактно централно заключване и безключово стартиране на двигателя Keyless Advanced, както и с външни огледала с електрическа настройка, отопление и прибиране.

Дигитално табло

Дигиталната еволюция има осезателно присъствие и в интериора на новия Caddy - при това без да Ви поставя ограничения. На инфотейнмънт дисплея с диагонал 25,4 см (10 инча) можете да управлявате различни функции на навигацията и мултимедията, както и на климатизацията или мобилните онлайн услуги на We Connect. Искате ли още преживявания? Тогава можете да разширите инфотейнмънт дисплея с дигиталния кокпит до Innovision Cockpit. А там Ви очакват още множество полезни и интересни функции.

Да отидем още една крачка напред. Благодарение на най-новите технологии у дома вече можем с гласа си да активираме музикалната уредба или да проведем телефонен разговор. Това вече е възможно и в новия Caddy. Гласовото управление позволява да приемате обаждания, да избирате радиостанция или да задавате навигационна цел. Можете да управлявате тези функции и чрез бутоните на многофункционалния волан.

Интериор

Интериорът на новия Caddy е изцяло преработен и впечатлява с гъвкавост и комфорт. За високото ниво на комфорт на пътниците се грижи седалката ergoComfort, отличена със знака за качество "AGR", която щади гръбнака благодарение на множеството възможности за настройка. Освен регулиране на дължината, височината, дълбочината на седене и на наклона на облегалката и подглавника, седалката ergoComfort предлага и 4-посочна електрическа лумбална настройка. Новият Caddy предлага също така електрическа помощ при затваряне на плъзгащите се врати и задната клапа, вентилация за пътническата зона и 230 V контакт, който ще засити и най-големия "глад" за енергия.

Иновативни асистиращи системи за водача

Асистиращите системи в новия Caddy са като добри приятели - правят живота Ви по-приятен и Ви подават ръка точно когато имате най-голяма нужда от тях. Благодарение на новите асистиращи системи, като например асистент при смяна на лентата на движение "Side Assist", асистент за маневриране с ремарке "Trailer Assist", система за автоматичен контрол на дистанцията и "Travel Assist" с "Emergency Assist",шофирането е максимално удобно.

Двигатели

Четирите мощни двигателя с вътрешно горене на новия Caddy са сред най-ефективните и икономични TSI и TDI двигатели, които някога са били интегрирани в автомобил от този клас. Благодарение на интензивна научноизследователска и развойна дейност са постигнати стойности на разхода на гориво, които налагат нови стандарти и бележат следващ етап в развитието на бензиновите и дизелови технологии. Освен това контролът на отработените газове при новия Caddy е подобрен: Емисиите на азотни оксиди при TDI двигателите са значително намалени чрез иновативната Twindosing технология .

We Connect. Новата дигитална мобилност.

Включете се: Безплатният базов пакет на We Connect е идеален за всеки, който първо иска да изпробва мобилните онлайн услуги. Прави шофирането още по-дигитално, по-свързано и по-удобно. Volkswagen We Connect Ви предоставя полезни инструменти и Ви позволява да управлявате през смартфона си много от функциите на Вашия нов Caddy, напр. функцията "Врати и светлини". Или да проверите от лаптопа статуса на автомобила.

Предимствата с един поглед:

 • Обаждане на пътна помощ
 • Местоположение на паркиране
 • Автоматично известяване за инцидент
 • Статус на автомобила
 • Врати и светлини
 • Доклад за състоянието на автомобила
 • Данни за пътуване
 • Планиране на посещение в сервиз

Научете повече тук.

We Connect Plus. Повече функции за повече комфорт.

Всичко е вътре: Освен функциите на базовия пакет We Connect можете например да изпитате комфорта и от онлайн задействаната стационарна вентилация, както и от много други удобства. Освен това интуитивната онлайн система за гласово управление в новия Caddy чете по устните всяко Ваше желание.

Безплатната услуга на We Connect предлага широка гама от полезни услуги и функции на автомобила. В пакета We Connect Plus ще намерите и множество допълнителни фукции:

 • Онлайн информация за пътния трафик
 • Онлайн актуализация на картите
 • Онлайн гласово управление
 • Онлайн алармена система срещу кражба
 • Онлайн стационарно отопление
 • Онлайн стационарна вентилация
 • Mултимедия стрийминг
 • WLAN хотспот

Научете повече тук.

In-Car Shop. Може ли и още нещо?

Познато ли Ви е? Седите си в колата и установявате, че някоя и друга функционалност би улеснила живота Ви? Няма проблем. С In-Car Shop можете в реално време да надградите избрани системи или да резервирате допълнителни пакети данни за Streaming & Internet.

 

Caddy ценови листи, каталози и още − като PDF: