Autochoice Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. Passat
16.03.2020
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

Passat

По-добро качество на живот благодарение на висок комфорт.

Passat

И Вие ли сте от онези изключително заети хора, които пътуват често в командировки или лично трябва да управляват семейното ежедневие? Тогава за Вас е важно да имате до себе си надежден автомобил. Новият Passat е и много повече от това: защото неговата работа е да улесни Вашата работа. Благодарение на интуитивно управляваните функции всяко пътуване се превръща в преживяване с комфорт на високо ниво. 

Екстериор

Елегантност и динамика – до съвършенство.

Новият Passat съчетава последователна функционалност и спортни линии в стилна визия. Със своя плавен силует и подчертани линии той отговаря и на най-високите изисквания. Характерната радиаторна решетка и светлинните контури на фаровете веднага ще привлекат погледа Ви.

Насладете се на експресивна външност и висококачествено изпълнение. Предната и задната броня, LED фаровете или опционално предлаганите матрични LED фарове, както и задните LED светлини с ново оформление ще Ви впечатлят с модерния си дизайн.

Интериор

Концепция за вътрешното пространство на ново ниво.

Качете се и мигновено почувствайте атмосфера, която обикновено се свързва с лукс. В новия Passat се наслаждавате на усещане за свобода и пространство. Благодарение на хоризонталните декорации на арматурното табло и преходите към вратите вътрешното пространство визуално се удължава и вследствие на това изглежда по-голямо и по-просторно. Висококачествените материали и изчистеният дизайн, които оформят първокласния характер на вътрешното пространство, ще Ви впечатлят, колкото и обширното пространство за краката.

Средната конзола с голямо отделение за вещи, елегантното арматурно табло и висококачествените декорации съчетават стилна елегантност и функционална подредба.

Настанете се във Вашия Passat и вече няма да Ви се иска да слезете. Седалките с индивидуално регулируеми опори за глава изпълняват всички изисквания на естетиката и комфорта.

Амбиентно осветление

Поставете индивидуални светлинни акценти.

Така вътрешното пространство на Вашия Passat засиява с нов блясък. С опционалното амбиентно осветление създавате осветителната атмосфера в интериора. В две изпълнения с до 10 или до 30 цвята постигате подходяща атмосфера за почти всяко настроение, независимо дали затъмнена или ослепително светла. Регулирайте осветените декоративни лайстни съвсем лесно от дисплея на Вашето радио или от навигационната система.

Digital Cockpit

Висока резолюция и интерактивност.

Опционалният Digital Cockpit Ви показва важна информация особено прегледно на дисплей с висока резолюция. В допълнение към по-високата плътност на пикселите, по-интензивните цветове и яркост, както и по-високия контраст, той предлага възможност за избор на различен графичен интерфейс. Освен класическо съдържание като оборотомер, тахометър и километраж, можете да поискате показване на допълнителни данни на комбиинструмента.

Чрез мултифункционалния волан и екрана на инфотейнмънт системата Вие избирате какво искате да видите: изцяло според нуждите можете например да извикате подробни данни за пътуването, навигационна карта на целия дисплей или визуализация за работата на асистиращите системи за водача. Можете да поискате да се покаже информация за заглавието на изпълняваната в момента песен от Вашия MP3 плейър или за контакта, с който провеждате телефонен разговор. Или да изберете комбинация от навигационна карта и мултимедия например.

..Чрез инфотейнмънт системата можете да конфигурирате и запаметите до три графични интерфейса, които да избирате само с натискане на бутон на мултифункционалния волан. Освен това на разположение е и класическият профил. Тук, както обикновено, се показва мултифункционалният централен дисплей между скоростта и оборотите.

Easy Open

С едно помръдване на крака отваряте багажника.

С "Easy Open" спокойното пътуване започва още преди да сте потеглили. Когато например искате да наместите тежкия багаж в багажника, не е необходимо да го оставяте, за да търсите ключа - леко движение с крак под задната част на автомобила е достатъчно, за да се отвори електрическият капак на багажника. А благодарение на електрическо затваряне капакът на багажника се затваря с натискане на бутон, когато отстъпите от автомобила.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.