AutoChoice Новини

Тук можете да намерите всички най-актуални новини от AutoChoice.

  1. Новини
  2. Със силата на две сърца.Golf GTE.
20.08.2020
НОВО В ШОУРУМА

Със силата на две сърца.Golf GTE.

Предварително програмирано удоволствие от шофирането: максималната мощност на Golf GTE възлиза на 180 кВт / 245 к.с.  Тази стойност се постига благодарение на ефективна Plug-in-Hybrid-технология.

Golf GTE

Екстериор

Спортно-елегантно излъчване.

Пъргавина и аеродинамика - тези показатели са особено важни за Golf GTE и той не се колебае да ги демонстрира. Автомобилът е безпогрешно разпознаваем по синята декоративна лайстна, която започва от емблемата на Volkswagen, преминавайки по цялата широчина на предницата и завършваща при динамично оформените LED-светлини*. Като GTE моделът няма нужда да крие ауспуховите си тръби - зад хромирания дифузор е предвидено подходящо място за тях. В комбинация с характерните LED-задни светлини и спойлера на задния капак цялата задна част придобива особено изразителен вид.

*В съчетание с предлаганите като опция IQ.LIGHT - LED-Matrix-фарове, синята лайстна продължава и в самите светлини.

Q.LIGHT

Специален акцент за вашия Golf GTE: IQ.LIGHT

Golf GTE разполага серийно с LED-фарове, които с динамичната си форма достигат до калниците, а задницата се доминира от тесни LED-задни светлини. Като опция можете да оборудвате своя Golf GTE с технологията IQ.Light. Така получавате особено силни LED-Matrix-фарове с включено автоматично управление на дългите светлини "Dynamic Light Assist". Освен това, пакетът включва и иновативните динамични мигачи, които показват посоката на завиване посредством анимирана светлинна ивица.

LED-фарове за мъгла

Истински High-Lights при лошо време.

Мъгла, силен сняг или дъжд? Предлаганите като опция LED-фарове за мъгла, които са представят в специален дизайн с 5 елемента и са дискретно интегрирани в предната броня, ви предоставят допълнителна светлина. Достатъчно е да ги включите и светът пред вас вече изглежда по различен начин. А Golf GTE придобива още по-характерен вид.

 

Колела

Бегач на маратон или спринтьор? Гамата от колела ви предлага и двете.

Дискретна или демонстративна, какъв тип е вашата личност? С джантите3) на Golf GTE вие можете по възможно най-добър начин да дадете израз на своята индивидуалност.

Допълнителен приток на мощ (Boost)

Функция „Boost“ за още повече тяга

Пълна мощност: при активиране на така наречената функция "Boost" електромоторът работи заедно с TSI-бензиновия двигател с директно впръскване на горивото. На практика това означава, че двете задвижвания отдават пълната си мощност  едновременно  и така ви предоставят изключително мощна тяга. Функцията може да бъде избрана в режими "Hybrid/Sport" - така пълният потенциал на вашия GTE е само на един бутон разстояние.

Трансмисия с двоен съединител DSG

Спестете си превключването, не удоволствието

Сядате зад волана и просто подавате газ: трансмисията с двоен съединител DSG със своя проектиран по нов начин управляващ селектор се грижи за удоволствие от шофирането без прекъсване. Предавките се превключват почти без прекъсване на тягата, а кутията позволява дори да пестите гориво. С помощта на селектора просто избирате желаната позиция на трансмисията, която се активира посредством технология Shift-by-Wire. Особено практично в задръстване: С помощта на предлаганата като опция технология Travel-Assist системата ви подпомага при потегляне и спиране.

Електронен блокаж на диференциала XDS+

За да носят завоите още повече удоволствие

Кой би предположил, че сериозно и сухо звучащ елемент като електронния блокаж на диференциала XDS+ ще предизвика толкова искрени усмивки? В Golf GTЕ се случва именно това. Тук XDS+ серийно се грижи за повече динамика, повече сцепление и най-вече за по-спокойно усещане в завоите. Така просредством целенасочени едностранни намеси в спирачната система поведението в завоите става по-спортно, а автомобилът е по-бърз и по-прецизен. Затова и няма нищо чудно, че когато види пред себе си път с повече завои, водачът на този автомобил инстинктивно се усмихва.

Интериор

Отвън: расов. Отвътре: спокоен.

Всички компоненти в интериора на GTE са внимателно напаснати един спрямо друг за постигането на една изключителна спортна атмосфера. Тя започва от педалите от неръждаема стомана, преминава през декоративните апликации и декоративните шевове и завършва в черния таван. LED-амбиентното осветление се грижи за поставянето на ефектни светлинни акценти на точните места. Фактът, че кокпитът залага изцяло на дигиталното бъдеще, личи още от пръв поглед. Тук доминират дисплеи с висока резолюция, голямата част от функциите като например радио, климатик или светлините се управляват от чувствителни на допир повърхности или слайдери. Let`s touch!

Innovision Cockpit

Всичко се настройва към вас

 

Digital Cockpit Pro в комбинация с предлаганата като опция навигационна система "Discover Pro" може да бъде разширен до Innovision Cockpit. Това означава уголемяване на двата дисплея до 10 инча (25,4 см) и 10,25 инча (26,04 см). На създадения по този начин дигитален ландшафт от дисплеи се изобразяват класически уреди като оборотомер, скоростомер и километраж, но също така и редица други полезни данни в прегледен вид. Така нареченият Home-Screen позволява персонализиране на иконите и функциите, подобно на вашия смартфон.

Серийно Golf GTE е оборудван с Digital Cockpit Pro.

Мултифункционален спортен кожен волан, с Touch-управление и планки за ръчна смяна на предавките

Класическите функционални бутони в Golf GTE са почти изцяло заменени от чувствителни на допир повърхности. Така например климатичната инсталация Climatronic вече се управлява от дигитални бутони и слайдер. Touch-мултифункционалният спортен кожен волан също позволява управление на функциите с върховете на пръстите. В комбинация с интелигентната структура на менютата така вие имате достъп до множество функции. Обратна връзка при докосване под формата на лека вибрация потвърждава всяка зададена команда.

Топ-спортни седалки и кожен салон

Облегнете се спокойно

Във всяко кътче на интериора цари GTE-атмосфера. Топ-спортните седалки са тапицирани с дълговечен текстил с шарка "Scale Paper", а GTE -дизайнът включва характерни сини акценти в областта на волана и цветни открояващи се елементи на текстилните подови стелки.

Още малко допълнителна елегантност?  Предлаганите като опция меки и фини кожени тапицерии "Vienna" придават върхова атмосфера на интериора. Естественият перфориран материал в черен цвят покрива централните части и вътрешните части на страничните опори на топ-спортните седалки, а декоративните шевове в цвят кристално сиво създават приятен за окото контраст.

Head-up-Display

Технология, благодарение на която можете да гледате напред

Всички най-важни данни са ви под око и едновременно с това не се налага да откъсвате поглед от пътя: това е голямото предимство на предлагания като опция Head-up-Display във вашия GTE. Част от челното стъкло се превръща в прожекционно поле, на което се изобразяват скоростта на движение, съобщения от асистиращите системи на водача и указания от страна на навигационната система. Самите прожектирани данни се виждат отлично дори при пряка насрещна светлина. В случай че не се нуждаете от дисплея, той лесно може да бъде изключен по всяко време.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.