Autochoice Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. SUV семейството на Volkswagen
03.01.2019
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

SUV семейството на Volkswagen

От T-Cross до Touareg: представяме ви петте SUV модела на Volkswagen

suv

T-Cross – ''Готиният''

Многофункционален, практичен, градски.
T-Cross отпразнува премиерата си през ноември, 2018. Той е първия компактен SUV на Volkswagen с дължина 4,11 м и с 12 см по-къс от по-големия си брат T-Roc. T-Cross е високо разпознаваем благодарение на дизайна си: успешно взаимодействие между изразителна предница и голяма, широка радиаторна решетка, на която в краищата са интегрирани светлинните модули, които поставят решаващите акценти.
Две странични линии водят до нов елемент в дизайна: рефлекторна лента в задната част, която рамкира стоповете и светлоотразителите. Благодарение на безбройните цветове и пакети, практически няма ограничения в желанията за индивидуализация. T-Cross предлага различни функционалности в интериора си: започваме със задната седалка, която може да се мести до 14 см, осигурявайки по този начин повече място за краката или за багаж. Продължаваме със задните сгъваеми седалки, които помагат за увеличаване на багажното пространство от 455 литра до обем от 1 281 литра. С двата си бензинови турбо двигателя, T-Cross обещава да е мощен, икономичен и ефективен.
Благодарение на стандартните асистиращи системи (включително Front Assist, City Emergency Braking, Lane Assist), които преди бяха резервирани за по-висок клас автомобилите, T-Cross е едно от най-безопасните SUV-та в класа си. Четири USB порта и индуктивна зарядна станция за телефона осигуряват оптимална връзка с външния свят. Мотото на T-Cross е: предлагам повече от обикновеното, струвам не повече от мини SUV.

T-Roc – ''Куражлията''

Индивидуален, конфиденциален, експресивен.
T-Roc обогатява портфолиото на Volkswagen от 2017г. Със своите 4,23 м, малко по-голям от T-Cross, но по-къс от Tiguan и до известна степен по-стабилен, този SUV модел се чувства вкъщи не само в града. Благодарение на опционалното 4MOTION задвижване на четирите колела, може да се кара и на неравен терен, а ефективните бензинови и дизелови двигатели предоставят необходимата мощост. Цялостното излъчване на T-Roc се определя от неговия удивителен дизайн и спортен силует, както и off road елементи. Както никой друг модел на Volkswagen, T-Roc предлага множество индивидуални дизайни: това включва двуцветното боядисване (за покрива, страничните колонки и външните огледала), 10 екстериорни цвята, както и различни интериорни цветове. 5-местният T-Roc предлага повече място от T-Cross, със своите 445 литра багажно пространство, които могат да се разширят до 1290 литра, благодарение на сгъващите се и делящи задни седалки. Компактния SUV от Volkswagen с дигиталния си интерфейс и стандартни асистиращи системи е атрактивен за хора от различни възрастови групи. Мотото на T-Roc е: оставям впечатление от самото начало.

Tiguan – ''Всестранно развитият''

Независим, комфортен, солиден.
От както навлезе на пазара през 2007г., Tiguan води позициите сред компактните SUV-та и е един от бестселърите на Volkswagen. Настоящата втора генерация се предлага като спортен R-line модел, като класически модел или като универсален SUV пригоден за off road шофиране.
Популярният компактен SUV със своите изключителни характеристики, допълнителни асистенти и комфортни системи винаги се представя като иновативен партньор. Различните линни на оборудване правят Tiguan подходящ както за off road с ''4MOTION Active Control'', така и за градско шофиране. ''4MOTION Active Control'' е система, управлявана от въртящ се превключвател, който адаптира задвижването на четирите колела поотделно (режими на шофиране ''On road'', ''Off road'', ''Snow'' и ''Off road individual''). Tiguan също се препоръчва и като теглещо превозно средство, което може да тегли до 2.5 тона товар.
Багажното пространство от 615 литра може да достигне до 1 655 литра, благодарение на задните седалки, които могат да се изместват с 18 см, както и регулируемите облегалки. С острите си фарове, височината си и поразителните пропорции, той също прави динамично впечатление отвън. С голям брой екстри, включващи панорамен таван, LED фарове и задни светлини, той е повече от класическото оръжие на SUV семейството. Мотото на Tiguan е да бъде просторен, променлив, практичен и висококачествен универсален автомобил за всеки, предлагащ високо ниво на комфорт на шофиране и модерно оборудване.

Tiguan Allspace – с възможност за 5 или 7 места

Дълъг, широк и голям.
В сравнение с класическия Tiguan, Tiguan Allspace предлага още едно нещо: повече място. Благодарение на разширеното междуосие от 2.79 м, Tiguan Allspace има предимството да бъде гигантът сред SUV-тата. XL версията на Tiguan е с около 20 см по-дълга от класическия. Багажното му пространство е 760 литра при 5-местният модел и стига до 1920 литра когато задните седалки са смъкнати. Той предлага достатъчно място за големи семейства особенно ако изберете 7-местният с трети ред седалки. Това поставя Tiguan Allspace между нормалния Tiguan и големия Touareg. При Tiguan Allspace клиентите също могат да избират между дизелови и бензинови двигатели, някои от които са комбинирани с 4MOTION задвижване на четирите колела. В допълнение към стандартните характеристики, този SUV също предлага голяма селекция от асиситиращи системи и дигитално оборудване. Мотото на Tiguan Allspace е да бъде просторен SUV за големи семейства, комбиниран с висококачествени материали и модерен и свеж дизайн с практичност и разнообразие.

Touareg – ''Лидерът''

Стилен, мощен, независим.
Новият Touareg е високотехнологичният лидер в SUV семейството на Volkswagen. Оборудван с мощни турбо дизелови двигатели и 4MOTION задвижване, той с лекота стъпва на неравен терен. С доминиращата си предница, изправената радиаторна решетка, удължения капак и широките задни светлини, 4,88 метровият по дължина и 1,98 метровият по широчина SUV е комбинация от стил, елегантност и спортно излъчване.
С безбройните си асистиращи системи, Innovision Cockpit, както и иновативните LED матрични фарове, Touareg е истински високотехнологичен автомобил. В допълнение, Touareg впечатлява и с неговото висококачествено оборудване и удобства за всеки, който оценява пространството и комфорта - от панорамния таван до амбиентното осветление и удобните седалки с функция за масаж. Мотото на Touareg е да бъде луксозен SUV, за всеки, който цени високите технологии, комфорта и атмосферата на премиум автомобилите. В същото време той използва функционалните, практични и спортни предимства на SUV.


Дали мини SUV, компактно SUV или SUV от луксозния клас, Volkswagen планира всеки втори модел до 2025г. да бъде SUV. През 2020г. ID CROZZ също ще бъде представен на пазара като първия напълно електрически SUV на Volkswagen.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.