Autochoice Новини

Тук можете да намерите всички най-актуални новини от Autochoice.

  1. Новини и събития
  2. Volkswagen Driver's Days
29.05.2020
АКТУАЛНО ЗА СЕРВИЗА

Volkswagen Driver's Days

от 1-ви до 30-ти юни и се възползвайте от 20% ценово предимство* за Volkswagen Оригинални дискове и накладки

VW Drivers Day

Специално предложение за всички водачи на Volkswagen. Заповядайте в нашия оторизиран сервиз на Volkswagen от 1-ви до 30-ти юни и се възползвайте от 20% ценово предимство* за Volkswagen Оригинални дискове и накладки. Вашата сигурност е наша мисия.

Volkswagen Оригинални дискове и накладки са пригодени специално към мощността на двигателя, теглото и максималната скорост на Вашия Volkswagen автомобил. При всяко пътуване може да разчитате на дълъг експлоатационен живот и добре настроен спирачен комфорт с минимално износване.

За да може да сприрате безопасно, Вашите спирачки трябва да дадат всичко от себе си, да издържат на страхотно налягане и екстремни температури.

Затова е важно да се доверите на Оригинала. Помислете още днес за Вашата сигурност. Ние, от Volkswagen Сервиз, Ви очакваме! 

  • Много висока температура. При спускане по наклон Вашите спирачки трябва да издържат на температура от 800 до 1000° C.
  • Страхотна работа. Когато спрете рязко Вашия Volkswagen, спирачната мощност е до 883 кВт (1200 к.с.), т.е. надхвърля многократно мощността на автомобила.
  • Високо налягане. При аварийно спиране, накладките средно се натискат със сила от около 15 000 N към спирачните дискове.

 

Програма Сервиз 4+ смяна на дискове и накладки

За автомобили на възраст над 4 години.
Притежавате модел от гамата на Volkswagen леки или лекотоварни автомобили на възраст над 4 години? Перфектно! Възползвайте се сега от нашите услуги.

Нашите пакетни сервизни предложения са награда за посещението Ви в оторизираните сервизни комплекси на Volkswagen. 

Пакетите от програмата Сервиз 4+ включват Volkswagen Economy части съответно Volkswagen Оригинални части®, както и труда за тяхната подмяна. Пакетната цена е с атрактивно ценово предимство за клиента.

*Ценовото предимство е само за резервната част и не се отнася за труда и материалите, необходими за монтажа й. Офертата е валидна във всеки oторизиран сервиз на Volkswagen при условие, че резервната част е сменена там. Промоционалните условия за артикулите в тази акция не се комбинират с други програми, акции и кампании и не важат за вече включени в други програми, акции и кампании артикули от посочения асортимент.
 Всички бонуси и рабати са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни отстъпки с включен ДДС, приспаднати от необвързващо препоръчителна, некартелна цена по ценова листа. Офертата е валидна само за посочения времеви период. Вносителят си запазва правото на промяна.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.