Autochoice Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. Изцяло електрическият ID.3
14.10.2020
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

Изцяло електрическият ID.3

Сега можеш.

ID.3

С ID.3 започва една нова, динамична ера в света на електрическата мобилност. Наелектризиращото представяне при шофиране се среща с авангардния дизайн и отличен за всекидневна употреба пробег. За хора, които търсят промяна. Бъдещето вече е тук. Заповядайте на борда.

Ексклузивните детайли ID.3 1ST показват още от пръв поглед кой е пръв: започвайки от 1ST емблемата и характерните задни колони на покрива, преминем през 1ST лайстната на волана и педалите с дизайн Play & Pause, и достигайки до специалния поздравителен образ на екрана Welcome Screen  - това е специално издание на модела, с което ще бъдете сред първите клиенти на услугата We Charge и дори ще можете да зареждате безплатно в продължение на една година.

ID.Light : интелигентната концепция на светлините

Системата ID.Light комуникира визуално с Вас и в съчетание с предлаганата като опция навигационна система Ви отвеждат по-лесно до зададената цел. Посредством премигваща светлина тя Ви насочва към лентата, в която трябва да се престроите. Освен това тя Ви предупреждава и Ви помага да поправите грешката си, в случай че се намирате в грешната лента. В случай че използвате гласовото командване, тя отговаря и със светлинен сигнал на гласовите Ви команди. Когато излезете от Вашия ID.3, системата ID.Light Ви изпраща със специален сигнал с помощта на светлините.

Гледайте спокойно към бъдещето. И към пътя.
Предлаганият като опция AR Head-up дисплей прожектира важна информация в зрителното Ви поле на челното стъкло, помагайки Ви да шофирате още по-спокойно. Например технологията Ви показва накъде трябва да завиете или в коя лента да се престроите. Прожектираните върху челното стъкло данни изглеждат така, сякаш се сливат с асфалта пред Вас. За още повече комфорт всеки ден.

Всичко е под контрол. По команда.
Натискането на бутони по време на шофиране вече е в миналото. Концентрирайте вниманието си върху трафика и управлявайте с интуитивни гласови команди например радиото, предлаганата като опция навигационна система или телефона. Кажете просто "Здравей, ID." - и системата ще Ви разбере.

Приятна гледка: панорамният покрив
С огромната си остъклена площ, която се простира по площта на почти целия покрив, предлаганият като опция панорамен покрив е интересна гледка сам по себе си. Още по-хубавото: свободният поглед към небето. Потъмненото стъкло се грижи за приятни температури в купето, дори при силно слънцегреене.

Батерия и пробег

Висока мощност. Бързо зареждане.

Да пристигнете сутрин комфортно в офиса, преди това бързо да закарате децата до училище и вечер да се върнете обратно - по принцип без проблем с едно зареждане на акумулаторната батерия. Това успява да изпълни с лекота всяка от трите възможни акумулаторни батерии за ID.3.  За избор се предлагат 45 кВт, 58 кВт или 77 кВт.
 

Ускорение

Новото усещане за скорост

Мислите, че светофарите са нещо изнервящо? Не и в ID.3! Занапред ще Ви бъде истинско удоволствие да потегляте от светофарите и да се ускорявате напред. Без превключване, без забавяне. Просто се ускорявате динамично и се възползвате от целия въртящ момент още при старт от място. Почувствайте електрическата мобилност на бъдещето по напълно нов начин, притиснати в седалките от мощното ускорение. Серийният модел се предлага в три варианта: с 45 кВт4 капацитет на акумулаторната батерия до 77 кВт4.
 

Зареждане

Ускорява зареждането

Предимството на електрическите превозни средства: човек може да зарежда почти навсякъде - у дома с домакински ток, на предлагания като опция Wallbox, на паркинги със зарядни станции, при много от представителите на Volkswagen и други автомобилни представителства, както и на много бензиностанции - и възможностите се множат всеки ден. Това носи една нова гъвкавост на зареждането. Повече информация за зареждането ще откриете тук.

Поздрав

ID.3 казва „Здравей“. С фарове.

ID.3 Ви разпознава, когато го доближите с ключа на предлаганата като опция система за безключов достъп и стартиране на автомобила "Keyless Advanced". Стилните, предлагани като опция фарове с LED Matrix система премигват за кратко, придавайки на ID.3 почти човешко излъчване. Системата ID.Light във вътрешността на автомобила Ви кара да се чувствате като у дома си. При стартиране се чува тих звук, който Ви подканя да потегляте. Когато излизате от ID.3, системата ID.Light Ви изпраща със специален светлинен сигнал.
 

Отвън

По-малко автомобил. Повече ID.

Придават футуристично излъчване на ID.3: предлаганите като опция предни фарове с LED Matrix система, новото лого на Volkswagen и допълнителна светлинна ивица, обграждаща логото. Колкото футуристично започва дизайнът отпред, толкова авангардно завършва отзад  - пълна хармония на формите.
 .

Отвътре

Е? Харесва ли Ви?

Съвършено новата визия продължава плавно и в интериора на автомобила. Футуристичен, комфортен и едновременно с това прегледен. Автомобилът Ви изкушава с подканящи седалки, много място за краката, липса на централен тунел и голям сензорен дисплей; наред с това той разполага с ID.Light и амбиентно осветление, което можете да настройвате индивидуално.
 

Амбиентно осветление

Напълно ясно: приятни цветове – по-спокойно шофиране.

Придайте на Вашия ID.3 повече индивидуалност. Можете да избирате между десет серийни цвята (30 възможни цвята като опция) и да придадете повече светлина на интериора. Освен всичко останало в областта на таблото, нишата за телефон (опция) и вратите. Топли или хладни цветове за интериорното осветление - изборът е изцяло Ваш.
 

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.