Autochoice Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. Volkswagen Touareg спечели злато на наградите за дизайн в Германия German Design Award
12.02.2019
НОВО ОТ VOLKSWAGEN

Volkswagen Touareg спечели злато на наградите за дизайн в Германия German Design Award

Волфсбург/Франкфурт (Германия)

Claus Bishof

Volkswagen Touareg спечели златната награда в категория ''Леки автомобили'' на наградите за дизайн в Германия German Design Award. Престижната награда получи Клаус Бишоф, ръководител на дизайн звеното на Volkswagen, на церемонията по награждаването във Франкфурт на Майн. Имаше много похвали от страна на експертното жури за SUV модела, особено за технологията, високото качество и забавленията, които предлага. Флагманът се представи много добре, благодарение на вечния си и функционален дизайн. Ето какво е мнението на журито: ''С третото поколоние Touareg, Volkswagen предлага един вечен и елегантен победител, от който няма какво повече да се желае по отношение на форма и технология, а също така перфектно олицетворява класическите качества на Volkswagen. Фантастично SUV, хармонично проектирано до последния детайл, с компактен дизайн - доста приятни и впечатляващи качества. Перфектна семейна кола за всички поводи.''

Впечатляващ топ модел

Touareg е топ моделът на Volkswagen и технологичният лидер на бранда. Добре изчислените пропорции и изчистените линии правят размерите на SUV-то както динамични, така и елегантни. Touareg съчетава величествена здравина с фино настроена изтънченост. Масивните хромирани лайстни на завладяващата централна решетка се интегрират във фаровете, които от своя страна служат като широки рамене на прецизната му структура, а надписа Touareg уверено украсява задната част. '' Touareg е с приятелски характер, който не трябва да се доказва. Неговата власт се основава на упорито хладнокръвие – знае, че може да го направи. Усъвършенствахме този характер с новото поколение'', каза Клаус Бишоф, докато описва процеса на дизайна.

Призната конкуренция

Наградата за дизайн в Германия German Design Award е представена от ''Rat für Formgebung'' (немски Съвет по дизайн), който се счита за немска марка и дизайнерски авторитет. Съветът е основан още през 1953 година по инициатива на германския Бундестаг и подкрепя индустрията за постигане на добавена стойност чрез дизайн. От 2012 година също така се присъжда и German Design Award за новаторски дизайн на продукти и комуникация. Volkswagen беше един от победителите в категория ''Превозно средство'' през 2017 с Tiguan. Сега Touareg е следващия победител в сегмента на леките автомобили.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.