Autochoice Оферти и акции

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Оферти и акции
  2. Новото измерение на бизнес класата
10.06.2024
Оферти и акции

Новото измерение на бизнес класата

Новият Passat на цена от 68 900 лв.

New Passat

За успеха има много фактори. Често обаче ежедневните задачи и как се справяме с всички тях, правят голямата разлика. И понякога ни се налага да сме комбинативни, да се справяме с множество задачи наведнъж, да сме навреме за бизнес срещи и за прибиране на децата. Възможно ли е? Да! Новият Passat предлага всичко това и още повече на специална цена от 68 900 лв. с ДДС!


Знаем какво е за Вас колата и какво искат клиентите ни, защото ги слушаме в последните 50 години и днес можем да дадем най-доброто със специалната ни оферта за Passat Business 1.5 eTSI DSG от 68 900 лв. с ДДС.


Открийте новото измерение на бизнес класата с комфортни предни седалки с функция масаж и тризонална климатична система Air Care Climatronic, app-connect wireless и пълноцветен Digital Cockpit Pro. Шофирайте спокойно и разчитайте на надеждни асистенти за пасивна и активна безопасност, сред които:

  • асистенти за спазване и смяна на лентата;
  • асистент за самопаркиране Park Assist Plus с включен парк-пилот;
  • система за наблюдение на зоната пред автомобила, която разпознава пешеходци и колоездачи;
  • камера за движение на заден ход;
  • LED фарове за къси и дълги светлини.

Възползвайте се от лимитираната ни оферта и ще получите в допълнение към богатото стандартното оборудване за модела шоумоизолиращи странични и затъмнени задни стъкла, алуминиеви джанти Bologna 7Jx17, мултифункционален отопляем кожен волан, отопляеми предни седалки и отопляеми дюзи на предното стъкло.


Посочената специална цена е в лева, с включен ДДС и се различава от редовните цени на модела по актуалната ценовата листа. Предложението е лимитирано и важи за конкретната конфигурация на Passat Business 1.5 eTSI DSG в бял цвят (Pure White), с включено описаното по-горе опционално оборудване.


За персонализирана оферта, моля, свържете се с нашите търговци.


New%20Passat
New%20Passat

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.