1. Оферти и акции
  2. Възползвайте се от преференциална цена за налични складови автомобили от 40 990 лв. без ДДС до изчерпване на наличностите
01.04.2024
Налични на склад нови автомобили

Възползвайте се от преференциална цена за налични складови автомобили от 40 990 лв. без ДДС до изчерпване на наличностите

Caddy от пето поколение е идеалният партньор както за тежките задачи на работното място, така и за леките безгрижни моменти със семейството.

Caddy

Възползвайте се от преференциална цена за налични складови автомобили от 40 990 лв. без ДДС до изчерпване на наличностите.


Комфортът - стилен и иновативен


Caddy е базиран за първи път на модулната система за напречно монтирани двигатели MQB, благодарение на която комфортът на возене е издигнат на съвсем друго ниво, а изцяло новият дизайн гали погледа на всички минувачи. Иновациите обаче не спират дотук - асистиращите системи за водача, висококачественият дигитален кокпит и авангардният инфотейнмънт с мобилни онлайн услуги правят преживяването в колата истинско удоволствие, независимо къде отивате.

Image

Оптимално функционален


Натовареното ежедневие винаги е готово да ни поднесе изненади - затова градският ван на Volkswagen предлага всякакви решения. Може да го използвате като просторен, семеен автомобил с място за 4+1 души на борда, но и може да разчитате на него за тежките работни задачи, благодарение на възможността да натоварите до 2 европалета при изваден 2-ри ред седалки.

Възползвайте се от правото на ползване на данъчен кредит и усетете комфорт, стил, иновация и функционалност с пето поколение Caddy.


Image

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.