Програма ''Гаранция за мобилност'' от Audi

Вашата мобилност е наша цел.
Гаранция за мобилност

Програмата ''Гаранция за мобилност'' на Audi се грижи да се чувствате сигурни на пътя и при техническа повреда да получите помощ - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Програмата обхваща услуги като помощ на място, репатриране на автомобила при техническа повреда, предоставяне на заместващ автомобил или осигуряване нощувка в хотел , в случай, че техническото състояние на автомобила не позволява да продължите Вашето пътуване.

Услугата ''Гаранция за мобилност'' е в сила от 01.07.2008 г. и се предоставя към всеки фабрично нов автомобил, закупен от оторизиран представител на Audi в страната или чужбина. Тя е валидна за целия период на експлоатацията на автомобила, при положение, че се изпълняват всички предписани от производителя дейности по поддръжка в оторизиран сервизен комплекс на Audi.

За нови автомобили ''Гаранция за мобилност'' е със срок на валидност до 2 години от датата на получване на автомобила или до настъпване на следващо сервизно обслужване *, (което настъпи първо). След това тя се подновява автоматично при всяка инспекция и/или смяна на масло, извършени от оторизиран сервиз на марката Audi, като предписаните дейности са изпълнени в пълен обем.

* Какво предсталява сервизно обслужване?

Сервизното облужване е периодично посещение в оторизиран Audi сервиз за изпълнение на предписаните от производителя технически проверки (инспекция или смяна на масло). От своя страна сервизното обслужване не само спомага за запазване на себестойността на автомобила, но е важно за поддържане на работната надеждност и сигурност на пътя.

Вижте повече за програмата ''Гаранция за мобилност'' тук.